+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Представник ТППУ в Угорщині долучився до Українсько-Чеського бізнес-форуму

Представник ТППУ в Угорщині долучився до Українсько-Чеського бізнес-форуму

Найближчі перспективи та пріоритетні напрями українсько-чеського економічного співробітництва, умови ведення бізнесу в Україні та Чехії, досвід інтеграції чеської економіки до єдиного ринку ЄС та інші актуальні питання обговорили на Українсько-Чеському бізнес-форумі в ТПП України за участю Прем’єр-міністрів обох країн.

Чеську бізнес-делегацію, до якої увійшли понад 150 представники різних секторів економіки, очолив президент Чеської торгової палати Владімір Длоугі.

«Ми дуже раді і українським і чеським компаніям, які прийняли рішення співпрацювати і наш уряд зробить все залежне, щоб бізнесу працювалося комфортніше. Україна збереже євроінтеграційний та євроатлантичний шлях розвитку і  максимально поглиблюватиме і ділові, і політичні, і культурні зв’язки з Європою. Ми щодня працюємо над тим, щоб права нашого і іноземного бізнесу були захищені. Цей форум у ТПП України – важлива історична подія, адже минулого разу прем’єр Чехії приїздив в Україну 10 років тому», – сказав Олексій Гончарук.

На запрошення Торгово-Промислової Палати України, угорський бізнесмен, представник Палати в Угорщині Золтан Хорват також взяв участь у даному заході: «Станом на сьогоднішній день бізнес-заходи є дуже актуальними. У ході цікавих виступів спікерів та спілкувань з учасники та гостями заходу є можливість домовитися про співпрацю сусідніх країн у сфері бізнесу та економіки. Дякую Президенту ТППУ Геннадію Чижикову за запрошення!»

Серед запрошених успішних українських підприємців були і директор україно-угорської консалтингової компанії East West Mentor UA Ганна Крисюк, голова правління Асоціації імпортерів України Олександр Хмара, засновник West Ukrainian Business Club Олександр Магунь та ін..

Форум продемонстрував наявність інтересу до співпраці бізнесу двох держав у таких сферах, як харчова промисловість, машинобудування, ІТ, креативні послуги та туризм.

Нагадаємо, Торгово-промислова палата України є платформою для формування бізнес-зв’язків і комунікацій між національним та зарубіжним бізнесом і владою.  Місія Торгово-промислової палати України  – створення та підтримка сприятливого середовища для ведення бізнесу в Україні і посилення міжнародної ділової співпраці «Україна-Світ». Мета – розвинутий і сильний вітчизняний бізнес.