+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Іван Яжинський: «Сильніші жінки – сильніша Україна»

Іван Яжинський: «Сильніші жінки – сильніша Україна»

23 квітня 2018 року в Києві відбувся ІІ Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2018».   

Мета форуму: консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу жінок. 

Організатор даного заходу виступає журнал «БізнесWOMAN» та його засновниця Ганна Крисюк.

Одними із партнерів бізнес-форуму «БізнесWOMAN 2018» виступила будівельна компанія «Шобелі Україна», співвласниками якої є Іван Яжинський та Далібор Шоластер.

«Ми завжди підтримуємо ініціативи, які посилюють участь жінок в економічному, політичному і суспільному житті України. Форум «БізнесWoman2018» є надзвичайно важливим у даному контексті, адже сильніші жінки – сильніша Україна», – коментує Іван Яжинський.

 

Будівельна компанія “Шобелі” (з англ. “SCHOBELI GRUPPE”) діє на ринку з 2000 року, і завдяки дуже динамічному зростанню в галузі будівництва по праву входить до числа кращих гравців в цій сфері.

Компанія має представництва у багатьох країнах світу, зокрема: Австрії, Швейцарії, Чехії, Польщі, Росії, Азейбарджані та Україні.

«На сьогодні в Україні соціально відповідальних компаній дуже мало, а тому цінність їхнього досвіду в цій сфері досить значна. Вже протягом 3-ох років журнал БізнесWoman співпрацює з БК «Шобелі Україна», тому я із впевненістю і гордістю можу стверджувати, що дана компанія є соціально відповідальною. Вона одна з тих партнерів, які підтримали цьогорічний ІІ Міжнародний бізнес-форум «БізнесWoman2018» і завдяки їм вдалось створити жінкам можливість зустрічі, для того, щоб вони могли будувати взаємини і підтримувати одна одну, щоб жінки могли підвищувати свої компетенції, які дозволять їм краще розвивати свій бізнес», – поділилась Ганна Крисюк.
 

Спікерами форуму були медійно відомі та впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у бізнесі та політиці на вітчизняному та міжнародному рівні.

 

Учасники: близько 1000 жінок з 20 країн світу, серед яких – представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу. 

Серед запрошених гостей були присутніми: Леонід Кравчук – 1-ий Президент України, Віктор Ющенко – 3-тій Президент України; Х’юг Мінгареллі – голова представництва ЄС в Україні, Геннадій Чижиков – президент ТППУ, Почесний консул Франції в Україні, Грігол Катамадзе – президент Асоціації платників податків України, Дмитро Лубінець – народний депутат України, голова МФО «Співпраця: Україна-Діаспора», Надзвичайні та Повноважні Посли іноземних держав в Україні – Македонії, Об’єднаних Арабських Еміратів, Бельгії, Китаю, Угорщини, Канади, Молдови, Польщі, Естонії, Румунія, Сербія, Грузія. Народні депутати України – Сергій Березенко та ін., високопосадовці, Президенти Торгово-промислових палат та ін.