+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Як вибрати пальто за типом фігури: правила і поради

Як вибрати пальто за типом фігури: правила і поради

Гарне пальто повинно бути присутнім у гардеробі кожної дівчини, однак потрібно враховувати деякі нюанси. Наприклад, жіночне приталене пальто не буде виглядати зі спортивними туфлями, а просторий асиметричний або прямокутний варіант може не поєднуватися з сукнями та спідницями. При виборі пальта також враховуй свій кольоротип і пору року, в яку ти збираєшся носити пальто. 

  • Фігура “Пісочний годинник”. Ти везуча! У тебе виражена талія і приблизно одного об’єму стегна і плечі. Тобі підійде майже будь-який фасон. Найбільш вдалим вибором для тебе стане однобортне пальто з поясом, довжина повинна бути до коліна. Якщо у тебе пишні форми, твій варіант – пальто зі злегка розкльошеною спідницею або такою, що спадає зі стегон.

Як підібрати пальто за типом фігури

  • Фігура “Трикутник”. Навіть якщо у тебе стегна ширші за плечі, то можна вибрати пальто, яке приховає недоліки і підкреслить достоїнства. Зверни свою увагу на двобортні пальта до коліна. Зроби акцент на верхній частині тулуба за допомогою декору: об’ємних комірів, кишень та іншого. Уникай великих прикрас або акцентів у районі стегон.

Як підібрати пальто за типом фігури

  • Фігура “Перевернутий трикутник”. Швидше за все, ти спортсменка, тому тобі слід вибрати пальто з розкльошеною спідницею і довгим V-подібним вирізом. Ти вже зрозуміла, що акцент повинен бути на стегнах і мінімум уваги до верху. Віддай перевагу укороченому варіанту з накладними кишенями біля стегон.

Як підібрати пальто за типом фігури

  • Фігура “Прямокутник”. Тобі потрібно вибрати пальто, яке зробить форми більш жіночними. Наприклад, можна підібрати пальто А-силуету з розкльошеною спідницею і злегка підкресленою талією. Можна надіти двобортні варіанти, а також пальто з асиметричним коміром. Якщо ти не хочеш підкреслювати жіночність, віддай перевагу двобортним вільним пальтам-oversize з V-подібним вирізом.

Як підібрати пальто за типом фігури