+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Чи обов’язково бути худенькою, щоб бути бажаною

Чи обов’язково бути худенькою, щоб бути бажаною

Думка «Я товста, мене ніхто таку не покохає» хоч раз та відвідувала кожну дівчину. Щоправда, зазвичай подібна параноя переслідує представниць слабкої статі абсолютно безпідставно, з огляду на що «жирними» себе вважають дівчата з вагою від 45 кг! Але як бути, якщо зайва вага все-таки є? Невже вона справді може стати перепоною на шляху до справжнього кохання? На ці та інші питання G.Space відповіла психолог проекту «ПоLOVEинки» («Половинки») Наталія Холоденко

– Існує два типи жінок, які привабливі для чоловіків – це образ жінки-матері та образ жінки-коханки. Жінка-мати має бути доволі об’ємних форм, тому що це привабливо з біологічної точки зору.

Ми знаємо, що у природі велика самка виглядає як здатна вижити, як плодовита, і тому вона приваблює самця. У чоловіків є такий несвідомий посил, що поруч із жінкою з пишними формами він почуватиметься захищеним.

polovinki_citata8_ukr

Але чому ж тоді більшість чоловіків задивляються на струнких? І захоплюються частіше підтягнутою фігурою, а не пишними формами?

– Образ жінки-коханки більш сучасний. Це типаж худорлявої жінки спортивного типу – доволі високої, з широкими плечима і вузькою талією. На несвідомому рівні це прототип образу жінки, яка швидко бігає, швидко щось добуває, і тому він теж сексуальний і привабливий.

То все ж таки, як поводитися «пампушечці», щоб стати сексуальною в очах чоловіка? Чи реально це?

– Для чоловіків привабливі такі образи, коли жінка із зовнішністю «матері» поводиться як «жінка-коханка». Тобто, вона досить відкрита у спілкуванні, комунікабельна, може пожартувати і постріляти оченятами. І навпаки, коли жінка із зовнішністю «коханки» поводиться дбайливо. Саме в таких випадках жінка стає для чоловіка ідеалом.

polovinki_citata7_ukr

А що ж найголовніше для чоловіка в образі жінки? Якщо фігура не відіграє ключової ролі, що ж притягує чоловіків до тієї чи іншої красуні?

– Питання у відчуттях. Хочу підкреслити, що якщо жінка струнка й відповідає усім параметрам, але при цьому не має жіночої енергетики і магнетизму, вона ніколи не буде привабливою. Чоловік любить очима, але він також потребує енергетики жінки. Тут дуже важливо, щоб жінка відчувала, що потрібно чоловіку.

Виходить, бути ідеалом для чоловіка не дуже складно! Головне, завжди бути відкритою, комунікабельною і турботливою. І, звісно, в жодному разі не сумніватися у власній жіночності та сексуальності, адже саме впевненість у собі і зароджує в жінках той самий магнетизм, який здатний закрутити голову будь-якому чоловіку!

Джерело