+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

У Києві відзначили Міжнародний день жіночого підприємництва (WED)

У Києві відзначили Міжнародний день жіночого підприємництва (WED)

У Києві відзначили  Міжнародний день жіночого підприємництва (WED) – глобальної ініціативи, спрямованої на підтримку та розширення прав і можливостей жінок-підприємниць у всьому світі.  

Подія в Україні відзначається вже втретє, а започаткувала його, у 2016 році, громадська організація Міжнародна Амбасада Жінок-Підприємниць та її президент Вероніка Марчук.

Захід відвідало багато почесних гостей, серед яких: третій Президент України Віктор Ющенко, Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Хюґ Мінґареллі, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло, герцог Habsburg-lothringen Franz Volodymyr, народний депутат України Оксана Білозір, президент Балто-Чорноморського центру консенсусних практик Ірина Верещук, генеральний директор Книги Рекордів України та директор компанії «East West Mentor UА” Ганна Крисюк, генеральний директор «ТінІмпекс» Аліна Скоморохова та багато інших відомих і впливових жінок України.

В рамках урочистостей відбулася посвята нових Амбасадорок та встановлення нового рекорду України у категорії «Масові заходи», де 207 жінок Підприємниць об’єднали прапори усіх країн світу на знак єднання і  подальшої співпраці.

За словами Ганни Крисюк, даний захід дає можливість жінкам, які займаються бізнесом розкрити себе і дійсно знайти нових надійних партнерок: “Щирі слова вдячності Вероніці Марчук та Орисі Розенковій за організацію дійства та той вагомий вклад, який вони роблять для розвитку жіночого підприємництва в Україні, а також щирі вітання всім жінкам підприємниця із нашим святом”.