+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

У березні в Києві відбудеться ІІІ Міжнародний жіночий форум (ВІДЕО)

У березні в Києві відбудеться ІІІ Міжнародний жіночий форум (ВІДЕО)

23 березня у Києві в Торгово-промисловій палаті України відбудеться ІІІ Міжнародний форум BusinessWoman2019. 

Цього року до заходу долучилося ще більше активних жінок: майже 2 тисячі учасників, які приїдуть із 25 країн світу, 50 спікерів та 30 партнерів. Як зауважила організатор міжнародного форуму BusinessWoman Ганна Крисюк, мета даного проекту – консолідувати жінок сфери політикуму, соціуму, економіки заради миру, заради пошуку компромісу та найкращих практик у цих напрямках.

«23 березня 2019 року чекаємо усіх в Торгово-промисловій палаті України в місті Києві на нашому третьому міжнародному жіночому форумі BusinessWoman 2019. Близько двох тисяч жінок із 25 країн світу будуть ділитися своїм досвідом за двома напрямками:

  1. Політика, міжнародна дипломатія, енергетична безпека;
  2. Економіка, кращі практики ведення бізнесу жінками в Україні та за кордоном, соціальна відповідальність.

Ми запросили видатних спікерів з різних країн світу, з різних континентів. Це впливові жінки в галузі політики, бізнесу та сфери лобізму. Учасники форуму отримають круті та цікаві кейси на тему ведення бізнесу жінками як в Україні, так і за кордоном», – повідомила організатор міжнародного форуму BusinessWoman Ганна Крисюк.

В рамках заходу жінки зустрінуться з бізнесменами, дипломатами, а також політиками різних країн, у ході спілкування з якими отримають багато презентацій та практичних кейсів успішної діяльності у цих галузях.

«Ми створюємо глобальну мережу жінок по цілому світу, які зможуть допомогти не тільки Україні, але й консолідувати українських жінок за кордоном заради взаємовигідної співпраці, лобізму українських інтересів на європейському міжнародному ринку та взаємовигідної співпраці в експортно-імпортних відносинах», – додала організатор міжнародного форуму BusinessWoman Ганна Крисюк та запросила усіх долучитися до заходу.

Джерело