+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

ТОП-5 книг про моду, які ти повинна прочитати

ТОП-5 книг про моду, які ти повинна прочитати

Книга розвиває пам’ять, уяву і переносить нас абсолютно в інший світ. Особливо популярні книги про моду, які мотивують, захоплюють і змушують переглянути своє життя. Для натхнення редакція tochka.net зібрала кращу добірку книг про моду, які ти повинна прочитати. Сідай зручніше з книгою і давай мінятися прямо зараз! 

  • Словник моди, Крістіан Діор. Якщо тобі потрібен суттєвий стусан, тоді ця книга саме для тебе. У книзі розповідається про те, як правильно створити свій стиль і образ, з чого повинен складатися базовий гардероб дівчини. Така книга стане прекрасним гідом у модній індустрії.

Книги про моду

  • 100 ідей, які змінили моду, Гаррієт Ворслі. Хочеш дізнатися найцікавіші факти про модну індустрію? У цій книзі ти знайдеш абсолютно все, чого раніше не знала про стиль, одяг і зовнішній вигляд.

Книги про моду

  • Chanel. Енциклопедія стилю, Жером Готьє. Відома Коко Шанель і до сьогоднішнього дня вважається іконою стилю. У своїй книзі Жером Готьє зібрав унікальні роботи фотографів, де можна відстежити, як змінювався стиль Коко Шанель. Така книга – відмінний подарунок для кожної модниці!

Книги про моду

  • Впливові моделі: 50 жінок, що змінили вектор моди, Найджел Баркер. Хто вони – дівчата, що змінили моду? Автор книги зібрав на сторінках фотографії 50 моделей з 1940-х років до сьогоднішнього дня. До речі, фото моделей супроводжуються цікавими історіями зі світу моди. Кожна модниця повинна знати, хто така Наомі Кембелл, Кара Делевінь і Кейт Мосс і чим запам’яталися ці дівчата для своїх поколінь.
Книги про моду
  • Grace. Автобіографія, Грейс Коддінгтон. Хто краще розповість про світ моди, ніж креативний директор журналу Vogue Грейс Коддінгтон. У своїй автобіографії вона розповідає, з чим їй довелося зіткнутися на шляху до мрії і як вона домоглася того, про що мріяла усе життя. Такий варіант книги підійде тим дівчатам, які хочуть присвятити своє життя світу моди.

Книги про моду