+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Руслана стала учасником виставки Intersolar у Мюнхені

Руслана стала учасником виставки Intersolar у Мюнхені

Задля глобальної місії Руслана об’єдналася з родоначальником та батьком відновлюваних джерел енергії Ханс-Йозефом Феллем. 

Руслана стала учасником виставки Intersolar у Мюнхені, і виступила на церемонії нагородження Intersolar Awards.

Кожна людина, яка робить вибір на користь #RenewableEnergy, робить свій вклад у реалізацію глобальної місії та береже планету і мир. Задля глобальної місії Руслана об’єдналася з родоначальником та архітектором законодавства та втілення ідеї відновлюваних джерел енергії Ханс-Йозефом Фелем. Про це вони спільно заявили на одній з найбільших у світі виставок Intersolar, присвячених відновлюваній енергії, яка щороку проходить в Німеччині.

Інтерсолар – одна з найбільших у світі виставок, присвячених відновлюваній енергії, зокрема сонячній, на якій представлені технології у галузі відновлюваної енергії з усього світу.

«Немає значення, хто ми і звідки. Немає значення, у якій сфері працює кожен з нас. Головне, що ми об’єднуємося задля просування єдиної енергетичної стратегії – 100% #RenewableEnergyOnly. На сьогодні 100% Renewable Energy Only – це не просто гіпотеза, а глобальна місія і стратегічний план для світу. Те, що це можливо зробити до 2030 року, вчені вже довели і обґрунтували. Кожна людина, яка робить вибір на користь Renewable Energy, робить свій вклад у реалізацію цієї місії та береже планету і мир. Тепер це персональна відповідальність кожного!» – прокоментувала Руслана.

На церемонії нагородження Intersolar Awards, та у своїх численних інтерв’ю для міжнародної преси Руслана зробила заяву про глобальну ініціативу, яка закликає світ задуматись над призначенням Чистих Джерел Енергії – про Енергетичну стратегію Світу Renewable energy 100 %.

«Ці можливості дозволяють запропонувати план енергетичної стратегії для України, яка постраждала від Чорнобиля та потерпає від Енергетичної війни Путіна, будучи залежною від російського газу. Розуміючи все це, після всіх подій в Україні, що відбулися протягом останніх 15 років, я не змогла не підняти цей прапор Renewable Energy – прапор Енергії Миру, Чистої Землі, Чистої Вода, Чистого Повітря, Чистого життя. Це єдине, що дасть нам найбільшу і невичерпну енергію і забезпечить життя без війни. Це виклик атомній енергії. Для України це шанс бути енергетично незалежною країною. І на це може вплинути кожен з нас» – заявила Руслана у Мюнхені.

Intersolar AWARD промотує лідуючі сонячні технології та ноу-хау для широкої аудиторій,створюючи успіх Renewable Energy. Більше ніж 10 років “сонячна флагманська премія” для сонячної енергетики дала компаніям унікальну платформу, щоб довести, наскільки вони інноваційні. Відновлювана енергетика, децентралізація та діджиталізація приносять зміни в енергію світу і розвиток всієї цивілізації – це нові концепції для генерації, розподілу та використання енергії. Intersolar AWARD дає можливості для старту цим інноваціям.

Вже на початку липня у Львові відбудеться Німецько-Український форум та ряд заходів, спрямованих на впровадження та перехід на відновлювальні джерела енергії. У рамках форуму 5 липня відбудеться конференція «Відновлювальна енергетика – енергія для миру та демократії», учасниками якої стануть фахівці різних країн та сфер. Руслана виступить з рядом ініціатив, які можуть викликати справжній резонанс, як в Україні, так і у цілому світі.

Інформація та фото надані Master Management