+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Нова книга Алли Шлапак припала до душі широкому колу українців і не тільки

Нова книга Алли Шлапак припала до душі широкому колу українців і не тільки

Нещодавно українського читача потішила чергова новинка від видавництва «Саміт-книга». 

Відомий політик, науковець, лідер політичної партії «Соціальна справедливість» Алла Шлапак видала власну книгу «Хронологічні таблиці з нової історії країн Азії та Африки XVI ст. – поч. XX ст.». Це перша в Україні книга, написана українським автором, українською мовою з даної проблематики. У виданні описується та аналізується історія країн Азії та Африки, їхній розвиток, економічні здобутки за останні 400 років. З одного боку, у книзі здійснено глибокі наукові дослідження, систематизована історія в цифрах, подіях, історичних особах, а з іншого –  Алла Шлапак написала книгу настільки просто і системно, легкою та доступною мовою, що видання однозначно буде цікавим усім читачам.

​Автор зізналася, що любов до історії країн Африки та Азії у неї виникла після прочитання двох сторінок у старому радянському підручнику. Викладаючи понад 20 років у різних українських вищих навчальних закладах, Алла Шлапак вивчила, зібрала, накопичила та проаналізувала матеріал, який ліг в основу видання.   ​

Історики відзначають, що ця книга є цікавою, корисною та пізнавальною не лише з наукового погляду, а й з практичного. Адже шлях країн Азії та Африки, їхні досягнення, успіх, економічні інновації можуть та повинні бути використані для розбудови та розвитку сучасної української держави.

Перший тираж книги був безкоштовно розповсюджений серед українських бібліотек та вищих навчальних закладів. Запит на книгу був настільки великим, що було прийнято рішення додрукувати тираж. Зовсім скоро цю книгу можна буде придбати в українських книгарнях. Окрім цього, наукова праця Алли Шлапак викликала небувалий інтерес у країнах Африки та Азії. Уже сьогодні автор отримала чимало пропозиції щодо перекладу видання іноземними мовами.

​Алла Шлапак – відомий український політик, лідер партії “Соціальна справедливість». Народилася 13 лютого 1976 року в Україні, місті Ананьїв Одеської області. Очолює команду однодумців, які втілюють ідеї соціальної справедливості в найрізноманітніших куточках країни. Як експерт з економічних та соціально-економічних питань представляє Україну в європейських організаціях та на численних міжнародних заходах. Виступила ініціатором безлічі столичних проектів у гуманітарній сфері, які згодом були ретрансльовані на всій території держави. Кандидат економічних наук, професор.

Автор: Іван Степурін