+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Непрощенні помилки стилю. Як не потрапити в ряди «не стильно»?

Непрощенні помилки стилю. Як не потрапити в ряди «не стильно»?

Кожна дівчина, збираючись куди б то не було, приміряє десятки різних вбрання, намагаючись знайти найбільш підходящий і гармонійний образ саме для цієї події. Ми намагаємося скомбінувати речі і за стилем, і за кольором. Часом виходить неповторний тандем, а часом – щось незрозуміле. Щоб уникнути неприємних моментів з комбінуванням одягу, рекомендуємо засвоїти кілька важливих правил. І навіть якщо Ви зараз впізнаєте себе в цих прикладах «Не стильності», не турбуйтеся. Просто постарайтеся більше не допускати подібних помилок.

Багато дівчат так хочуть бути модними, що геть забувають про те, що існують елементарні правила в одязі. Є речі, які не можна поєднувати і комбінувати. Окремо це можуть бути дуже стильні речі, але в сукупності один з одним будуть виглядати смішно, а часом навіть нерозумно. Крім того,в гонитві за екстравагантними вбраннями не забувайте про те, що в моді завжди елегантність. А як відомо, екстравагантність – головний ворог елегантності. Тому завжди думайте і зважуйте, що зробить образ чудовим, а що може нашкодити. Відчувайте грань між елегантно красивим вбранням і химерно екстравагантним.

Підбираючи одяг у бутику або відвідавши улюблений інтернет магазин одягу, не забудьте про те, що ми зараз Вам розповімо про модних і «не зовсім» поєднаннях. Отже, ніколи не роби так:

  1. Класичний піджак + джинси. Чим погано дане поєднання? Джинси – ніяк не діловий стиль в одязі, чого не скажеш про суворе піджаку. І хоча насправді зараз багато хто дозволяє собі дане поєднання, воістину стильна дівчина ніколи не допустить такого ляпу в образі.
  2. Шуба + уггі. Здавалося б, дві модні речі, можна сказати тренд сезону.Ну ось вже тільки не в поєднанні один з одним. Розкішність шуби сходить на нуль, коли її доповнюють уггамі. Не можна змішувати дві абсолютно різні речі, навіть незважаючи на те, що вони стильні.
  3. Тренч + міні-спідниця. Ще одне абсолютно невдале поєднання. Вкрай непристойно виглядає тренч, з-під якого видно тільки колготки.Таке вбрання викликає дуже двоїсте сприйняття.
  4. Червона взуття і сумочка червоного кольору. З недавніх пір підбір аксесуарів під колір взуття вважається поганим тоном. Особливо, коли мова йде про такий насиченому кольорі. Ні в якому разі не можна перенаситити образ зайвої яскравістю.
  5. Ботфорти + міні-спідниця. Зухвалий тандем, про використанні і доцільності якого можна довго сперечатися. Ми ж рекомендуємо відмовитися від такого досить спірного комплекту, щоб не виглядати надмірно відвертою. Купити одяг такого стилю може тільки дуже смілива дівчина.
  6. Класичні брюки + топ з яскравим принтом. Якщо вже ви вибрали на сьогодні класику, постарайтеся
  7. притримати
    ся даного стилю. Використання як доповнення до штанів класичного крою топа з яскравими принтами може вкорне зіпсувати ваш образ.
  8. Туфлі-човники + речі в стилі Мілітарі. Класичні, елегантні туфлі не зовсім доречно доповнювати одягом стилю мілітарі. Це несочетаемостью і тим більше, смотріться неорганічно.
  9. Спортивні штани з уггамі. Ми вже писали про те, що уггі не поєднувані з шубою. Тепер про те, наскільки недобре вони виглядають зі спортивними штанами. Цей тандем програє хоча б з тієї простої причини,що спортивні штани припускають під себе спортивне взуття.

Ви ще можете знайти масу невдалих поєднань. Постарайтеся обійти їх стороною. У вашому розпорядженні страшне різноманітність речей, які ви з легкістю можете комбінувати з іншими. Найважливіше – не втратити власний стиль. Ви можете безустанно експериментувати з нарядами, підбирати і відкидати якісь окремі елементи, але все ж не втратьте свою індивідуальність в гонитві за модним цибулею. Жіночий одяг настільки різноманітна, що кожна дівчина зможе знайти саме свій наряд, неповторний і єдиний. Сучасне суспільство багато уваги приділяє одязі, її вибору, тенденціям моди. Для того, щоб не залишитися «за бортом» модного життя,потрібно приділяти увагу рекомендацій і порад провідних фахівців. Адже не завжди самостійно можна скомбінувати ідеально правильний наряд. Ми ні в якому разі не прагнемо нав’язати вам свої поради і своє бачення, ми просто прагнемо забезпечити вас від грубих помилок.