+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Компанія «ТІН ІМПЕКС» виступає партнером бізнес-форуму «БізнесWoman2018»

Компанія «ТІН ІМПЕКС» виступає партнером бізнес-форуму «БізнесWoman2018»

23 квітня у Києві відбудеться ІІ Міжнародний бізнес-форум «БізнесWoman2018».

Компанія «ТІН ІМПЕКС» вже другий рік поспіль виступає партнером даного заходу та підтримує жіночу ініціативу, за що організатори висловлюють щирі слова вдячності директору Скомороховій Аліні Алімівній.

Особливістю підприємства є виробництво будь-яких сплавів за технічним завданням Замовника.

Застосування лігатур дозволяє досягти високої якості сплавів.

В даний час підприємство виготовляє більше тридцяти сплавів, які відповідають стандартам ЄС, Ізраїлю, Японії, США, СНД.

Крім того, пані Аліна веде активну громадську діяльність: долучається до громадських ініціатив, допомагає українським воякам у зоні АТО, сім’ям учасників АТО, дітям із зони АТО та потребуючим.

З її ініціативи восени, минулого року учні шостого класу однієї з хмельницьких гімназій випекли 3250 тістечок, які відправили захисникам на Схід України. Такі старання дітлахів оцінили достойно – акцію занесли до Книги рекордів України.

Також компанія «ТІН ІМПЕКС» виступає партнером міжнародного соціального проекту «Дитячий футбол миру».

За словами Аліни Алімівни, форум «БізнесWoman» допоможе починаючим жінкам бізнесу набратись досвіду у більш досвідченіших та стати впевненішими у своїй власній справі.

Пані Аліна виступить спікером на форумі та ділитиметься із жінками власним досвідом ведення бізнесу у секції №2 “Кращі практики ведення бізнесу жінками в Україні та закордоном. Соціальна відповідальність бізнесу”.

Мета форуму: консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу жінок.

Організатор: Журнал «БізнесWOMAN».

Спікерами форуму будуть медійно відомі та впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у бізнесі та політиці на вітчизняному та міжнародному рівні.

Ознайомитись з перебігом І Міжнародного бізнес-форуму «БізнесWOMAN 2017» можна за посиланням: http://uainworld.com/index.php/business-economy/item/3144-. Відео-програма «БізнесWOMAN 2017»: https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=xO3EUGkjroc&app=desktop.

Участь у Міжнародному бізнес-форумі «БізнесWOMAN 2018» – за умови попередньої реєстрації та отримання іменного е-запрошення БЕЗКОШТОВНА.

Зареєструватися на форум можна за посиланням: http://forum.www.businesswoman.org.ua