+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Золтан Хорват: “Жінка відіграє важливу роль у нашому житті і не менш важливу у бізнесі”

Золтан Хорват: “Жінка відіграє важливу роль у нашому житті і не менш важливу у бізнесі”

У Києві відбулась прес-конференція щодо проведення другого Міжнародного бізнес-форуму «БізнесWoman2018», участь в якому візьмуть понад 1000 жінок із 20 країн світу. 

Про деталі Форуму, особливості проведення і досягнення за минулий рік під час прес-конференції в ІА «Укрінформ» розповіли:

Ганна Крисюк — організатор форуму БізнесWoman2018, власниця журналу БізнесWoman

Золтан Хорват — генеральний партнер форуму БізнесWoman2018, угорський бізнесмен, власник будівельної компанії «Magasepito’99 KFT»;

Юлія Жовтяк — заступник голови Державної служби зайнятості (центрального апарату)

Вікторія Ліснича — президент Міжнародної дипломатичної ради в Україні

Аліна Скоморохова — генеральний директор спеціалізованого металургійного переробного підприємства ТОВ «Тін Імпекс».

«Ми впевнені, що завдяки нашим партнерам на форум з’їдеться дуже багато впливових жінок України і світу, які лобіюють наші інтереси як в Україні, так і закордоном. Те, що може зробити українська жінка, чоловіку може тільки приснитися. Вірю, що позитивна енергетика, яка об’єднує багатьох жінок світу допоможе змінити нашу Україну на краще і створите правильне, світле майбутнє для наших дітей»,зазначила пані Ганна.

Форум «БізнесWoman2018» стартує 23 квітня в Українському домі. Участь у форумі візьмуть понад тисячу жінок з 20 країн світу.

Основною метою форуму є консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу жінок.

Організатором виступає Журнал «БізнесWOMAN».

Учасниками стануть близько 1000 жінок з 20 країн світу, серед яких – представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу.

«Для мене велика честь, що я зміг стати одним з головним партнерів ІІ Міжнародного бізнес-форуму «БізнесWoman2018». Я вважаю, що жінка відіграє велику роль у сфері бізнесу. Цьогорічний жіночий бізнес-форум дуже важливий для всіх нас. Кожен чоловік повинен розуміти, що жінка відіграє важливу роль у нашому житті і не менш важливу у бізнесі. Всі чоловіки прагнуть вважати, що вони є важливішими в бізнесі, у сімейному побуті, але ж насправді всі ми знаємо, що останнє слово завжди за жінкою. Коли я отримав запрошення виступити генеральним партнером форуму я дуже зрадів і не зміг відмовитися. Я вважаю, що такі форуми необхідно відвідувати для знайомства, для спілкування, для набрання нового досвіду та задля налагодження дружніх стосунків із сусідніми країнами і їхніми важливими обличчями», – поділився пан Золтан. 

Особливістю цьогорічного форуму буде велика кількість нетворк зон для переговорів та налагодження співпраці, церемонія нагородження найуспішніших жінок сферах бізнесу за 2017 рік під назвою БізнесWoman2017, а також впродовж дня вперше в Україні проходитиме Ярмарка вакансій, яка допоможе знайти нових партнерів, роботодавців та навіть домовитись про експортування власної продукції закордон.

«Я надзвичайно рада, що отримала можливість бути ексклюзивним партнером форуму «БізнесWoman2018», тому що жінка у мене асоціюється з весною. Я твердо впевнена, що цей форум буде запуском світлого механізму у відношенні до людей теплом, добром, як до родини. Він допоможе жінкам обмінятись досвідом, знайти перспективи розвитку свого бізнесу та знайти нових друзів. Ми всі прекрасно знаємо, що які б ти не займав посади, де б ти не був, а дружба об’єднує всіх. Жінка є найкращим лобістом у світі. Тому ми запрошуємо усіх жінок об’єднатися навколо нашої країни, навколо наших інтересів, навколо бізнесу країни», – певна Вікторія Ліснича.

Співорганізатори форуму виступають компанія Business Gathering, ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку». За підтримки: Торгово-промислової палати України, Державної служби зайнятості, Асоціації платників податків України та МФО «Співпраця: Україна – Діаспора».

Генеральний партнер: Угорська будівельна компанія Magasepito’99 KFT.

Партнери: ТОВ «Тін Імпекс», ГС «Промінь Україна», ГО «Світове Українство», ІА «Журналіст», компанія LEGEA, ТОВ “Центр “Сонячне Ремесло”, «World Business Club», БК «Шобелі Україна», ОЕП «Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики».