+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Д. Золотухін: Євроатлантична інтеграція є пріоритетом розвитку держави

Д. Золотухін: Євроатлантична інтеграція є пріоритетом розвитку держави

27 вересня 2018 року заступник Міністра інформаційної політики України Дмитро Золотухін взяв участь у роботі 15-ї Асамблеї Громадської Ліги Україна-НАТО.  

У своєму виступі на сесії, присвяченій стратегії співробітництва України з НАТО у громадському вимірі, Д. Золотухін зазначив, що євроатлантична інтеграція є пріоритетом розвитку української держави та необхідною складовою підвищення її обороноздатності.

«Незважаючи на різні центри прийняття рішень в країнах-членах Північноатлантичного альянсу, Україна має рухатись в бік євроатлантичної інтеграції та майбутнього членства в НАТО», – зазначив заступник Міністра.

Він також підкреслив необхідність об’єднання зусиль органів державної влади та громадських організацій з метою проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед громадян України.

У рамках Асамблеї українські та іноземні високопосадовці, дипломати, експерти та представники громадських організацій обговорили питання співробітництва України з НАТО, безпеки у Євроатлантичному регіоні та протидії агресії Російської Федерації.

Захід відбувся за підтримки Посольства Литовської Республіки в Україні та Центру інформації та документації НАТО.