+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Де замовити дизайн інтер’єру в Івано-Франківську?

Де замовити дизайн інтер’єру в Івано-Франківську?

Дизайн-проект – це не просто красива графіка. Будь-який проект дизайн-студії NEBO – це ретельно продуманий простір, який відповідає стилю життя, смакам і потребам замовника. Це індивідуально розроблена концепція приміщення, що включає не тільки предмети побуту і електроніку, але і макет перепланування, схему розміщення електропроводки і приладів освітлення, план підлогового покриття із зазначенням розкладки матеріалів, точними габаритами і багато іншого.

По суті, дизайнери студії NEBO готують не тільки план візуального перевтілення приміщення, але детальне керівництво з ремонту приміщення.

Звичайно, відразу визначити, що потрібно вам, які матеріали краще підійдуть для реалізації тієї чи іншої ідеї, на який функціонал можна розраховувати, враховуючи площу – непросто. Саме тому першим етапом співпраці зі студією стане докладна консультація з фахівцем.

Зв’язавшись з фахівцями, ви зможете поділитися своїми побажаннями про дизайн інтер’єру в Івано-Франківську  та отримати докладну інформацію про те, в чому полягатиме робота студії, отримаєте рекомендації щодо можливостей переробки простору приміщення, попередньо дізнаєтеся за який проміжок часу студія Nebo зможемо реалізувати ваш задум.