+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Ганна Крисюк: Якщо відкладати все на потім, можна й до старості нічого не встигнути

Ганна Крисюк: Якщо відкладати все на потім, можна й до старості нічого не встигнути

Вона – радник президента Світового конгресу українських молодіжних організацій, генеральний директор Книги рекордів України, співзасновниця ГС «Промінь Україна», координатор міжнародних соціальних проектів, генеральний директор журналу «БізнесWoman» та засновниця PR-агенції PR-Energy. І це далеко не весь перелік активностей Ганни Крисюк. Про те, як встигати все і мати час на себе, керувати великою кількістю підлеглих і не втрачати обличчя в найскладніших ситуаціях – у розмові із бізнесвумен Ганною Крисюк. 

Ганно, ви надзвичайно активна й різностороння людина, поєднуєте багато різних діяльностей. Не кожному таке до снаги. Як вдається все встигати? Відкрийте свій рецепт успіху.
Щоб усе встигати, слід робити паралельно тисячі, навіть мільйони справ. І за жодних умов не забувати про зовнішність: манікюр, педикюр, зачіску і стиль. Якщо ви будете відкладати все на потім, так до старості нічого й не встигнете. Звісно, подеколи буває важко й опускаються руки. Однак потім настає ранок – і ти прокидаєшся з оновленими силами, амбітними планами й натхненням.

А яка сфера вашої діяльності приносить найбільше задоволення?
Не передати словами, як я люблю те, чим займаюсь. Одна сфера діяльності доповнює іншу. І взагалі я вважаю: якщо ви не можете більше любити свою роботу, потрібно змінювати свою діяльність!

У вашому підпорядкуванні багато персоналу на різних місцях роботи. Як справляєтесь з великою кількістю підлеглих? Вас можна назвати суворим керівником чи ви доволі поблажливо ставитесь до професійних огріхів?У нас дуже згуртований колектив, а згуртований колектив – це запорука успіху. Як на мене, кожен керівник має донести до співробітників, що «всі ми – єдина команда». Для цього слід перетворити всіх працівників на команду однодумців, які будуть доповнювати одне одного, а у разі потреби – замінювати. Я завжди стараюсь чітко організувати таку єдність, раціонально керувати командою, застосовуючи розуміння і гнучкість.

Ви – командний гравець чи сподіваєтесь тільки на свої сили? Який типаж, на вашу думку, щонайбільше цінується нині в бізнесі: людини, яка надзвичайно ефективно працює в команді, чи сама по собі універсал і має усі необхідні індивідуальні якості?Я – командний гравець і вважаю, що без підтримки й допомоги однодумців, друзів, партнерів ти – ніхто. Кажуть, іноді ти зірка, а іноді й тобі допомагають зірки. Сьогодні ти приносиш найбільше користі, а завтра – твій колега. Однак головне, що разом ви працюєте для успіху команди і компанії.

Що ви вкладаєте в поняття «соціальний капітал»? Чи можлива його «монетизація» в сучасних реаліях?
Для мене це найбільший капітал, бо усе життя опікуюсь соціальними проектами. Саме вони мене познайомили із теперішнім бізнес-партнером Золтаном Хорватом і саме завдяки цій діяльності та порядності ми маємо нових клієнтів в нашій консалтинговій компанії East West Mentor UА.

Що для вас репутація фірми, імідж? У вашій професійній діяльності траплялися складні ситуації, від яких залежало становище й репутація фірми, організації, проекту тощо?
Репутація у наш час дуже важко формується й легко втрачається. Репутаційні ризики є пріоритетними для нас. Ситуацій було багато, позаяк є людський фактор, який важко передбачити, тож ми завжди намагаємось ґрунтовно аналізувати будь-який проект, щоб було якомога менше репутаційних ризиків і всі наші клієнти відчували комфорт у співпраці.

Ваше життєве кредо?
З будь-якої ситуації є вихід.

Текст: Єлизавета Чижик
Фото: з архіву телеканалу ZIK

Джерело