+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Ганна Крисюк презентувала нагороду для найуспішніших жінок у сфері бізнесу

Ганна Крисюк презентувала нагороду для найуспішніших жінок у сфері бізнесу

23 квітня 2018 року у м. Києві відбудеться ІІ Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2018». 

Метою форуму є консолідація жінок бізнесу, політики та соціальної сфери задля налагодження тісної співпраці, обміну досвідом, репрезентації України в світі та сприяння розвитку малого і середнього бізнесу жінок.

Організатором виступає Журнал «БізнесWOMAN».

Особливістю цьогорічного форуму буде церемонія нагородження 20-ох найуспішніших жінок у сфері бізнесу і соціальної відповідальності за 2017 рік під назвою БізнесWoman2017.

На прес-конференції щодо проведення форуму генеральним директором журналу БізнесWoman Ганною Крисюк було презентовано бурштинову зірку, якою будуть нагороджені  номінанти.

«Жіночий форум «БізнесWOMAN 2018» – це можливість побачитись найвпливовішим жінкам світу і домовитись про шляхи співпраці у дипломатичній, політичній і бізнес сферах. Ми запрошуємо усіх жінок, які мають, що презентувати  із своїх досягнень і шукають надійних партнерів, які також хочуть взяти участь у форумі і допомогти нам знайти шлях до миру та взаємовигідної співпраці для України і наших дітей», поділилась пані Ганна.

Співорганізатори форуму є компанія Business Gathering, ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку». За підтримки: Торгово-промислової палати України, Державної служби зайнятості, Асоціації платників податків України та МФО «Співпраця: Україна – Діаспора».

Генеральний партнер: Угорська будівельна компанія Magasepito’99 KFT.

Ексклюзивний партнер: Міжнародна Дипломатична Рада в Україні.

Партнери: ТОВ «Тін Імпекс», ГС «Промінь Україна», ГО «Світове Українство», ІА «Журналіст», компанія LEGEA, ТОВ “Центр “Сонячне Ремесло”, «World Business Club», БК «Шобелі Україна», ОЕП «Галузевий резервно-інвестиційний фонд розвитку енергетики».

Учасниками стануть близько 1000 жінок з 20 країн світу, серед яких – представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу.

Спікерами форуму будуть медійно відомі та впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у бізнесі та політиці на вітчизняному та міжнародному рівні.

Серед запрошених гостей будуть присутніми: Віктор Ющенко – 3-тій Президент України, Надзвичайні та Повноважні Посли іноземних держав в Україні – Македонії, Об’єднаних Арабських Еміратів, Бельгії, Китаю, Угорщини, Канади, Молдови, Польщі, Естонії. Народні депутати України, високопосадовці, Президенти Торгово-промислових палат та ін.