+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

В Івано-Франківську відбудеться зустріч із засновником CEO Club Ukraine

В Івано-Франківську відбудеться зустріч із засновником CEO Club Ukraine

Уже пройшов місяць від минулої вечірки для бізнес-спільноти Тепле Місто і ми хочемо усіх бачити знову. Цього разу буде особлива зустріч, адже крім нетворкінгу, маємо глибоку розмову з special guest з Києва, Сергієм Гайдайчуком, президентом CEO Club Ukraine.

Буде так само весело, корисно і тепло.

Реєстраційний внесок:
-100 грн. для учасників бізнес-спільноти Тепле Місто, інвесторів та резидентів Promprylad.Renovation, співзасновників Urban Space 100 та Urban Space 500;
-200 грн. для усіх інших.
Долучитися до бізнес-спільноти можна тут:
https://warm.if.ua/uk/partners/join
Реєстрація:
https://2event.com/events/1843526
У вартість входить фуршет та напої.

Більше про спікера: Sergey Gaydaychuk – експерт у галузі побудови ділових зв’язків та бізнес-спільнот: Young Business Club, Ukrainian Real Estate Club, запуск української філії YPO та інші. Також він є ідеологом проекту Global U-LEAGUE – глобальної платформи, що об’єднує успішних та прогресивних українців з усього світу.

Більше про клуб: CEO Club Ukraine — частина CEO Clubs International, мережі із 15 тисячами учасниками в усьому світі. Це середовище успішних, свідомих і прогресивних людей із високими цінностями. Зараз CEO Club Ukraine об’єднує близько 170 осіб, засновників середнього та великого бізнесу, основна мета яких — разом створювати краще майбутнє нашої країни.