+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Вікторія Ліснича стала обличчям журналу БізнесWoman

Вікторія Ліснича стала обличчям журналу БізнесWoman

23 квітня 2018 року в Києві відбувся ІІ Міжнародний бізнес-форум «БізнесWOMAN 2018».  

Головною ідеєю форуму стало показати приклад успішних жінок у бізнесі та дипломатії, продемонструвати можливості жіночої співпраці та взаємодопомоги.

Організатор: Журнал «БізнесWOMAN» та його засновниця Ганна Крисюк.

Генеральним партнером форуму виступила Угорська будівельна компанія Magasepito’99 KFT, власник Zoltan Horvath.

Ексклюзивний партер: Міжнародна дипломатична рада в Україні, президент Вікторія Ліснича.

Співорганізатори: компанія Business Gathering, ГО «Інститут партнерства та сталого розвитку». За підтримки: Торгово-промислової палати України, Державної служби зайнятості, Асоціації платників податків України та МФО «Співпраця: Україна – Діаспора».

Спікерами форуму були медійно відомі та впізнавані в Україні та світі жінки, які досягли вагомих результатів у бізнесі та політиці на вітчизняному та міжнародному рівні.

Учасники: близько 1000 жінок з 20 країн світу, серед яких – представниці дипломатичних структур, політикуму, жіночих бізнес-клубів та підприємств, засобів масової інформації, власники бізнесу, керівники політичних партій, наукових та аналітичних центрів, міжнародних організацій та фондів з різних регіонів України та світу. 

Під час форуму було презентовано і черговий випуск журналу БізнесWoman.

Прикрасила обкладинку свіжого випуску журналу – президент Міжнародної Дипломатичної Ради в Україні Вікторія Ліснича.

Обiймаючи посаду Президента Мiжнародної Дипломатичної Ради в Українi, Вiкторiя займає активну громадську позицiю й своїми дiями робить все можливе, аби бачити свою країну квiтучою та успiшною, аби Україна була зразком не тiльки для Європи, а й для усього свiту.

“Сьогодні у жінки багато можливостей і вона може сама обирати, ким бути: громадським діячем, політиком, керівником бізнесу, військовим медиком, чи просто матусею. І тут головне не впадати у крайнощі. Жінки потрібні на всіх суспільних ролях. Бо щаслива жінка, – це та жінка, яка знаходиться там, де їй комфортно, – це щасливі діти, щасливі сім’ї і щаслива країна”, – поділилась пані Вікторія.

У новому номері журналу ви зможете прочитати багато цікавих інтерв`ю і порад від успішних в бізнесі та політиці людей. Також в цьому номері можна ознайомитись з топ-7 найвпливовішими лобістами України в світі, із презентацією міжнародного проекту “Дитячий футбол миру” та ін. Цікавим є інформаційне висвітлення номінації людина року та ін. А ще презентовано нову угорсько-українську консалтингову компанію EAST WEST MENTOR, яку очолює Золтан Хорват та запрошує український бізнес до співпраці з Угорщиною.

За словами власниці журналу БізнесWoman Ганни Крисюк, цей номер для редакції є особливим, бо він розширює діапазон читачів і партнерів в різних країнах світу і саме цей номер вперше презентовано на ІІ Міжнародному бізнес-форумі “БізнесWoman2018” та передано в 20 країн світу.