+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Відбулась презентація нового випуску журналу «БізнесWOMAN»

Відбулась презентація нового випуску журналу «БізнесWOMAN»

3 липня 2019р. у Торгово-промисловій палаті України відбулась презентація нового номеру міжнародного глянцевого журналу «БізнесWOMAN», власницею якого є Ганна Крисюк. 

«Мені приємно, що на сьогоднішню презентацію завітало так багато наших партнерів та  друзів, які не тільки зацікавлені, але й підтримують жінок у бізнесі», – поділилась Ганна Крисюк.

Обличчям обкладинки журналу стала директор Групи компаній RIO DESIGN Вікторія Запара.

«Для мене це велика честь і ще більша відповідальність. Дякую пані Ганні та редакції журналу «БізнесWOMAN» за довіру», – висловилась Вікторія.

Серед запрошених гостей участь у презентації журналу взяла т.в.о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольга Трофімцева, яка привітала редакцію журналу БізнесWoman з новим випуском та наголосила, що жінок має бути більше як в політиці, так і в бізнесі, в тому числі, в агробізнесі.

З вітальним словом до присутніх звернувся також і Президент Торгово-промислової палати України Геннадій Чижиков: «Сьогодні жінки відіграють важливу роль в усіх сферах суспільного життя, не оминаючи й бізнес та економіку. Більше жіночої участі в бізнесі повинно стати важливим трендом економічного розвитку України. Це один із пріоритетів і для Палати. Шановні жінки, надихайте Україну своїм підприємницьким духом!»

У свою чергу, Почесний консул України в Угорщині (м.Шіофок) Золтан Хорват наголосив на міжнародній акредитації глянцю та важливості його існування: «Номер вийшов чудовий і інтерв’ю, які у ньому – чудові. Дане видання містить не просто красиві фотографії, а й залишає за собою думку».

Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко зробив акцент на тому, що з кожним роком процентне співвідношення чоловіків і жінок, які приходять в бізнес схиляється на користь жінок: «Я вважаю, що жінка в бізнесі вибудовує більш обережні відносини зі своїми партнерами по бізнесу, уникаючи зайвих ризикованих рішень, “крутих поворотів”. Вона проявляє особливу чуйність в питаннях формування корпоративної культури, вносячи елемент теплоти і “сімейності” в строгий регламент ділового життя і я дякую журналу «БізнесWOMAN» за правильне будування та творення інформаційного простору».

«Як стверджує міжнародна статистика, чоловічий стиль керівництва більш відповідає загальновизнаній моделі «правильного» ведення бізнесу, в якій проявляються рішучість, наполегливість, суворість. Тому чоловіки більш продуктивні при досягненні поставлених завдань. Однак, у нас немає тієї важливої ​​якості, яка є у жінок – виваженість своїх рішень, аналіз альтернатив, – що теж дуже важливо в управлінні бізнесом. Отож, чоловікам і жінкам є чому повчитися один у одного і саме тому дякую власниці журналу «БізнесWOMAN» Ганні Крисюк і за цей посил, який несе її глянець», звернувся Генеральний директор ДК «Укрторф» Андрій Озерчук.

З вітальними словами до присутніх також звернулись і власниця бізнесу Ганна Коршунова; український політтехнолог Денис Богуш; власник україно-італійської консалтингової компанії В2Ukraine Олег Береснев; координатор міжнародного соціального проекту «Книга добра» Ірина Рабарська та представниця Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць Розалія Кобилянська, які привітали редакцію з новим випуском та коротко ознайомили присутніх гостей з їхньою діяльністю та проектами.

Крім того, участь у презентації 20-го міжнародного глянцевого журналу «БізнесWOMAN» взяли представники Посольств та дипломатичних структур, представники Міжнародної Амбасади Жінок-Підприємниць, представники банківських сфер, представники іноземних та українських бізнес-компаній, українські політики, політтехнологи, громадські діячі.

Всіх гостей музичною грою вітав піаніст-віртуоз, рекордсмен Книги рекордів України Майкл Кауфман-Портніков.

Також у рамках заходу Ганною Крисюк було презентовано кілька нових соціальних проектів, а саме: Економічний форум у Криниці-Здруй, який відбудеться 3-6 вересня поточного року;   Форум української молоді діаспори «Хмельницький-2019» та Всеукраїнську премію «БізнесWoman2019».

Партнери презентації: україно-угорська консалтингова компанія “East West Mentor”; бізнес-клуб “CEO Club Ukraine”; Торгово-промислова палата України; національний проект “Книга рекордів України”, ГО “Promote Ukraine”;  Міжнародне об’єднання жінок-українок (МОЖУ); магазин “Wine Point”.

Журнал «БізнесWOMAN» створений 7 серпня 2014 року. З часу заснування неодноразово виступав партнером десятка міжнародних бізнес-проектів та форумів, сотні раз інформаційним партнером бізнес-заходів, за участю всесвітньо відомих фінансових геніїв. Серед грандіозних заходів – щорічний Міжнародний бізнес-форум «BusinessWoman», Форум української молоді діаспори (СКУМО), Forum One Ukraine (Olerom), Ukrainian Investment Dialog та ін. У своїй редакційній політиці журнал «БізнесWOMAN»  бере за пріоритет лобізм і презентацію України у світі через сильних і впливових жінок різних галузей життєдіяльності. Крім того, журнал «БізнесWOMAN» є єдиним українським глянцем, який вже третій рік поспіль пройшов міжнародну акредитацію у Європарламенті та Єврокомісії і саме тому є репрезентатором інформації про політику, бізнес та соціальну сферу для європейських депутатів різних країн світу.

Журнал розповсюджується та поширюється у 25-ти країнах світу.