+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

Бренд Ukraine Now отримав престижну премію RedDot Design

Бренд Ukraine Now отримав престижну премію RedDot Design

Єдиний бренд України Ukraine Now, розроблений агенцією Banda, отримав одну з найбільш престижних премій у сфері дизайну –  RedDot Design Award у категорії Corporate Identity.  

«Це визнання нашої креативної індустрії та прекрасна промоція держави. Роботи, відзначені нагородою, виставляються у провідному Музеї сучасного дизайну Red Dot в німецькому Ессені. Звичайно, винятково графікою не створиш прекрасний імідж, але це теж важлива складова. А роботу над брендом ми будемо продовжувати, щоб іноземці впізнавали, поважали та захоплювалися досягненнями нашої країни», – заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Державний секретар Міністерства інформаційної політики України Артем Біденко підкреслив, що це досягнення є командним результатом. «Безумовно це надзвичайний, і водночас очікуваний для нас результат – адже це результат потужної командної роботи. Це хороший приклад, коли треба впевнено робити свою справу, вірити в неї, боротися за неї. І ми далі будемо просувати Україну в світі і досягатимемо реального визнання на професійному рівні», – зазначив він.

У 2018 році в рамках конкурсу 24 експерти з журі оцінили більш ніж 8 600 робіт із 45 країн.

«Ви маєте дуже пишатися, вигравши Red Dot за свою роботу. Проект Ukraine NOW переконав журі премії… це добре виконаний брендинг для цілої країни», – привітала переможців очільниця премії Луїза Мілк.

Вручення нагороди відбудеться на офіційній церемонії у Берліні 26 жовтня.

Нагадаємо, 10 травня 2018 року Кабінет Міністрів України схвалив бренд Ukraine NOW, розроблений українською агенцією Banda в рамках роботи Комісії з питань популяризації України при Міністерстві інформаційної політики.

У 2017 році Banda отримала Red Dot за дизайн ВДНГ, а також головну відзнаку – Red Dot Grand Prix – за брендинг Євробачення-2017 спільно з агенцією Republique.