Як отримати міжнародні сертифікати якості продукції? Які сьогодні Євростандарти для експортування продукції? Чому Європа відмовляється від українського м’яса?
Нещодавно Ганна Крисюк мала можливість поспілкуватись в офісі компанії «East West Mentor UA» з директором Інституту ветеринарної медицини Національної академії аграрних наук України, членом-кореспондентом НААН, професором, доктором ветеринарних наук Ничиком Сергійом Анатолійовичем.
У ході розмови пані Ганна дізналась багато цікавої інформації, яка стосується експорту м’ясної продукції на Європейський ринок. Як відбувається перевірка якості?! Скільки часу триває експертиза?! Які сертифікати видає український держстандарт і наскільки реально сьогодні мати відповідні сертифікати якості, щоб мати можливість виходити на європейський ринок?!