+38(050)6630132 businesswoman.if@gmail.com

«НАЦІОНАЛЬНА ПЛАТФОРМА» у пошуку однодумців для спільного створення майбутнього!

«НАЦІОНАЛЬНА ПЛАТФОРМА» у пошуку однодумців для спільного створення майбутнього!

Саме зараз у політичних процесах відкривається вікно можливостей! Існує запит на конструктив та розвиток. Але як ми можемо впливати на владу? Чи можуть свідомі та компетентні люди об’єднатися у команди та реалізовувати свої ідеї, своє бачення майбутнього, привести Україну до зростання? Чи можливі взагалі якісні зміни саме сьогодні чи потрібно чекати?  

Впевнено «Так» – якісні зміни можливі! Для їхнього впровадження нація потребує відповідних інструментів та компетентних професіоналів, замотивованих створенням майбутнього. Тому ми створюємо нову команду, спільноту однодумців, нашу «Національну платформу».

Що таке «Національна Платформа»?
Національна платформа – всеукраїнський проект, покликаний системно та послідовно досягти сталого розвитку країни, орієнтований на трансформацію держави для переходу з кризового етапу в етап розвитку, формування реальної демократії та команди спеціалістів, для створення сталої та системної сили впливу. Ми працюємо з щирим наміром докласти свої знання, час та ресурси до процесу розвитку величної та успішної України!

Рушій процесу змін – чітка продумана стратегія. Від фундаментальної візії національної ідеї до стратегій у економіці, галузевих рішень, синхронізованих із діями в регіонах. Чіткий план дій та згуртована спільнота однодумців – це основа.

Цікаво? Долучайтеся! Національна платформа – відкритий проект. Нам потрібні ваші знання, компетенції та підтримка. Ви потрібні Україні саме зараз!

м.Київ, 15 травня, у Готелі Київ, у кришталевій залі, за адресою вул. Грушевського 26/1 – ми запрошуємо всіх компетентних, свідомих, небайдужих людей прийти на Презентацію Національної платформи та долучилися до створення нашого спільного майбутнього – Майбутнього успішної України!

Ініціатор проекту – Катерина Одарченко, голова Інституту Демократії та розвитку “Polita”, відомий політичний аналітик, президент Української Ассоціації GR спеціалістів, засновник міжнародної консалтингової компанії SIC group.
Попередній план презентації:
· Зустріч та знайомство з учасниками
· Презентація проекту та процесу роботи національної платформи, презентація блоків роботи: Національна ідея, Економічний блок, Соціальний блок , Гуманітарний блок, Стратегія регіонального розвитку та ін.
· Презентація напрацьованих позицій по векторам, обговорення конкретних дій та рішень
· Обговорення та формування плану дій у регіоні
· Спілкування та об’єднання бажаючих бути в команді
· Обговорення актуальних питань та неформальне спілкування
Захід безкоштовний, участь за умови попередньої реєстрації. Зареєструватися можливо за посиланням!

Реєстрація для громадськості : https://docs.google.com/forms/d/1au-NbfKFMV1yskRXJf2f6CTB6AMhixsIKrGNAFb-UKw/edit
Реєстрація для ЗМІ: https://docs.google.com/forms/d/1rmChzYpt7K1ZWpYm8R1uQuGxNQBjB62tUB-qGHT8ha8/viewform?edit_requested=true

Робота на платформі побудована згідно розкладу робочих групах.
Деталі можна знайти на сайті проекту Національна Платформа http://platforma.in.ua
Ми в соціальних мережах https://www.facebook.com/platforma.in.ua/?eid=ARDeBbyg8j-cCxJS6ng2P9Z9z1bRElWP2vnzg_jyorWQnSew3nFzVR8jnr_CFALqsrtgkGUCWAeJaiQh

Творімо майбутнє разом!